Ledersparring

Professionel ledersparring giver dig som leder indsigt i dig selv, din nuværende situation og de muligheder, du kan gribe fremadrettet. Du får redskaber, så du kan arbejde med dig selv. Stille de spørgsmål der er centrale for dig. Se de barriere der ligger foran dig. Og få identificeret det der sikrer, at du når det, du sætter dig for.

Hvad er ledersparring?

Essensen i sparring som værktøj er, at du selv er ekspert. I dit liv. I din livssituation. Dine muligheder. Du sætter selv dine mål og forstår bedst dit udviklingspotentiale. Samtidig kan det være svært selv at se hvor du er, hvad du har med dig og hvad der er af muligheder.

Leder-sparring gør dig klar på destinationen og giver hjælp til at finde vejen frem. Som sparringspartner er jeg din facilitator. Jeg er din professionelle udfordrer og partner i din mulighedsafsøgning. Giver dig redskaber til at styrke dit fokus og din fastholdelsesevne. Redskaber til at sætte mål – og nå dem.

Vil du…

“Det man vil, når man til, det man gerne vil er svært. Thi det at ville er så meget mere end at gerne ville” er et Piet Hein-citat, jeg bruger som lakmusprøve, når jeg står over for store valg. Prøv at bruge det i forhold til et vigtigt valg, du står med lige nu. Er det noget du vil, og er du villig til at gøre det, der skal til for at lykkes? Eller er det noget du (bare) gerne vil, og hvor det ikke er afgørende for dig. At gå ind i et sparringsforløb kræver, at du vil udvikle dig og har mod til at arbejde med de muligheder og udfordringer, som netop du har.

se dig selv i øjnene?

Grundlæggende handler det om at finde ind til, hvad det er der gør forskellen for dig. Hvad der er vigtigt. Se dig selv i øjnene. Ærligt og klart. Sætte mål. Fokusere. Prioritere. Vælge til – og vælge fra.

Du er leder på mellem- eller topniveau og har behov for at arbejde med din individuelle ledelse og din tilgang til dine kunder, din organisation, dit lederteam, dine medarbejdere eller andre aspekter af ledelsesopgaven. Med fokus på dig selv, dit professionelle virke og dine ledelsesmæssige udfordringer i det job, du har nu, sætter du dagsordenen for, hvilke emner og temaer vi skal arbejde med.