Mentorskab

Mentorskab er et  forhold, hvor mentor med sin erfaring og viden vejleder og udfordrer dig gennem dialog og spørgsmål, er en kontant og konkret mulighed for at udvikle din ledelse. Et udbytterigt mentorskab kræver, at du som mentee sætter klare, relevante og konkrete mål, som du vil nå inden for en defineret tidsperiode.

Hvad kan jeg bruge et mentorskab til?

En mentor er din faste sparringspartner og rådgiver i et afmålt forløb. Mentor hjælper dig med at holde fokus på din målopfyldelse og udfordrer dig, så du lærer i processen, og støtter dig i at nå det resultat, du har sat dig for. Et  mentorforhold er en fokuseret måde at arbejde med dine aktuelle udfordringer, som giver dig praktisk hjælp til at se, forstå og udnytte de muligheder du har.

I et mentorforløb er det oftest fagligheden hos mentor sammenholdt med erfaring inden for ledelse, branchen/markedet og/eller funktionen der giver unikke udviklingsmuligheder for dig, sammenholdt med erfaring og sparring i forhold til udvikling af mennesker og forståelse for organisationer og strukturer. 

Jeg er til rådighed i forhold til:

  • Individuel mentoraftale
  • Etablering af enkeltstående mentorforhold med relevant mentor og facilitering af forløbet.
  • Udvikling af understøttede mentorskaber internt i organisationen eller mellem organisationer og/eller i netværk