Metode

Kundefokus, konkurrencedygtighed og kvalitet er nøgleord i dag. For medarbejdere, ledelse og virksomhedernes ejere – offentlige som private.

Når de 3 områder skal styrkes, handler det om at forstå udfordringerne, have en vision, lægge den rigtige strategi, få planen på plads og sætte holdbare mål inden for klare rammer, så der kan ageres let og rationelt.

Sammen skaber vi langtidsholdbar værdi

I en travl hverdag med fokus på drift kan det være svært at se, hvad der konkret skal til. Hvordan I optimalt får armene om mulighederne og skaber netop den forstyrrelse, der optimerer og videreudvikler.

Jeg ser jer udefra og kan udfordre vaner og hellige køer. Jeg har mere end 20 års erfaring på strategisk, taktisk og operationelt niveau, både som konsulent og leder. I tæt sammenhæng med relevante beslutningstagere og operationelt ansvarlige for de konkrete opgaver der skal løses, finder jeg sammen med jer, svaret på hvad der skal til og hvordan det skal gøres. Det er afgørende for min succesfulde opgaveaflevering, at I får bæredygtige resultater, som direkte og konkret implementeres og skabe den værdi, I har efterspurgt.

I får skræddersyede enkle, fokuserede løsninger, som adresserer netop jeres udfordring og mulighed. Løsninger som er jeres egne, som har internt ejerskab og som er forankret i jeres hverdag og virkelighed.

Selvfølgelig er fortrolighed en grundforudsætning. Uanset om det handler om organisation, ledelse eller dig selv.